кадри bTV, 7/8 твРедактор: Не мисля, че Слави Трифонов трябва да

...
кадри bTV, 7/8 твРедактор: Не мисля, че Слави Трифонов трябва да
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Слави има най-добрите гримьори, ако изглежда така – работата не е добре

кадри bTV, 7/8 тв

Редактор: 

Не мисля, че Слави Трифонов би трябвало да е фактор в Народното събрание, а парламентарната група на „ ИТН ”, съобщи в „ Лице в лице ” по bTV Татяна Дончева от  „ Изправи се.БГ. Ние идваме ”. „ Тонът на Филип Станев носи вяра и мисля, че Има Такъв Народ ще оформят положително парламентарно ядро ”, добави тя.

Дончева не скри терзанието си от положението на Слави Трифонов. „ Мога да осъждам по това, което се видя на записа. Телевизия 7/8 имат най-хубавите гримьори. Ако най-хубавите гримьори са постигнали това, че Слави Трифонов наподобява по този начин, значи работата не е добре ”, съобщи тя.

Татяна Дончева изрази оптимизъм за съставянето на държавно управление, защото най-голямата парламентарна група е посочила благосклонност за разговор. Тя изрази позитивното си отношение и към това, че мнението, че прокуратурата би трябвало да се извади от правосъдната власт, към този момент е станало надделяващо мнение.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР